Firmaaftaler

Et personalegode som gør en forskel – både privat og for virksomheden…

Der er stadig større fokus på motion, sundhed og kost. Vores velvære og præstationsevne hænger uløseligt sammen med vores motions- og kostvaner. Derfor tager de fleste virksomheder i dag et større ansvar for medarbejdernes sundhed og trivsel.

Hvorfor motion i dagligdagen?

Sunde og glade medarbejdere er en vigtig del af enhver virksomheds succes. Motion giver mere energi, mere overskud, mindre stress og bedre helbred. Derfor har vi alle en fælles interesse i at fremme en sund livsstil blandt de personer som arbejder i virksomheden. Målet og gevinsten er et godt arbejdsmiljø, glade og motiverede medarbejdere, positiv indstilling til arbejdet og mindre sygefravær.

Hvorfor fitness?

Det er nemt at gå i gang med fitness og alder, vægt og kondition spiller ingen rolle. Fitness kan dyrkes når man har tid og lyst på alle ugens dage. Træningen bliver sammensat efter den enkeltes behov og understøtter derfor de mål, som virksomhedens medarbejdere har og gerne vil nå – lige meget om det er fysiske, karrieremæssige eller mentale.

Hvorfor Tønder Fitness & Velvære?

Fordi vi gerne vil gøre en forskel for din virksomhed og medarbejdere. Med en firmaaftale hos Tønder Fitness & Velvære har virksomhedens medarbejdere fri adgang til træning og holdtimer i et rigtig godt og hyggeligt træningsmiljø. Personalet står altid klar til at rådgive og vejlede lige netop dig/jer.

Hvilke fordele?

En firmaaftale med Tønder Fitness & Velvære er en investering i din/jeres virksomhed, hvor der er fokus på medarbejdere i centrum og hvor der er mulighed for at få et stort afkast i form af en glad og sund medarbejder.

Hvad tilbyder vi så?

Tønder Fitness & Velvære har forskellige firmaaftaler, som betyder at medarbejdere træner til særlig favorabel firmapris. Det er valgfrit for virksomheden om medarbejderen skal bære udgiften alene, eller om virksomheden skal betale helt eller delvist.

Kontakt Tønder Fitness & Velvære og hør mere om hvad vi kan gøre netop for din virksomhed.

Vi glæder os til at se hele din virksomhed – velkommen i Tønder Fitness & Velvære.

Igangværende samarbejdsaftaler:

Tønder Sport- og Fritidscenter
Tønder kommune
Sparekassen Bredebro
Hartmann
Sapa
Benteler Aluminum Systems DK